Boni

Turistični BON in BON21

Turistični bon 2020 lahko unovčite za nočitev ali nočitev z zajtrkom v Motel Majolka. Podatke za unovčitev bona 2020 (osebni dokument, EMŠO …) predložite pri recepciji takoj ob prihodu. Natančen seznam potrebnih podatkov je razviden iz Uredbe in podaljšanja uredbe. V kolikor znesek storitve presega znesek bonov, boste razliko poravnali v Motel Majolka z gotovino ali kartico.

Turistični bon 2021 lahko unovčite za katerokoli storitev želite (tudi polpenzion, polni penzion, kosilo,…). Podatke za unovčitev bona 2021 (osebni dokument, izpolnjen obrazec …) pa predložite ob prihodu v Motel Majolka. Natančen seznam potrebnih podatkov je razviden iz Uredbe. V kolikor znesek storitve presega znesek bonov, boste razliko poravnali v Motel Majolka z gotovino ali kartico.

Boni 2020 in boni 2021 so unovčljivi do 30. junija 2022.

Koristna pojasnila najdete na strani Finančne uprave, kjer najdete tudi pogosta vprašanja in odgovore.

Darilni boni

Majolkini darilni boni so popolno darilo za potovanja, hrano in prenočišče rezervirano pri nas.

Nakup darilnih bonov je vedno dobra odločitev, saj jih lahko obdarovanec porabi kakor želi, s kom želi.

Ponujamo bone v vrednosti 10€, 20€ in 100€ bone lahko pokoristite v naši turistični agenciji za potovanja, izlete, počitnice, v našem motelu za prenočitev in v naši restavraciji za kakšno dobro kosilo ali večerjo.

Bone lahko unovčite za katero koli od Majolkinih ponudb, ki je enaka skupni vrednosti bona oziroma bonov. Ponudbe si lahko ogledate na spletni strani.
Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino.